MARAH

Este un parfum dedicat in exclusivitate doamnelor,o creatie olfactiva ce evidentiaza elegant, feminitatea si senzualitatea celor ce alerg sa poarte acest parfum.

Note de top: Portocala, Trandafir

Note de mijloc: Praline, Mar rosu

Note de baza: Musk, Vanilie

Concentratie ulei parfum: 20%
Feminin 100 ml
Apa de parfum

MUSK TABACCO

O rumba olfactiva. Si ca in traditionalul dans cubanez, aromele sunt prinse intr-o lupta pasionala, in care, femeia reprezentata prin senzualitate creata de dulcele citric din Top si floralul spicy din notele de mijloc, este controlata in aceelasi timp si salbatic si tandru de catre partenerul masculin, frumos integrat in parfum prin arome dulci lemnoase in baza.

Note de top: Bergamot, Lame, Portocala, Grapefruit 

Note de mijloc: Olibanum, Trandafir, Cuisoare , Coriandru, Labdanum

Note de baza: Moscú, Cedru, Vanilie, Tabac

Concentratie ulei parfum: 20%
Unisex 100 ml

KAREEM

O apa de parfum cu note vibrante de patchouli, invladite de o baza cu note lemnoase si vanilie care ating varful piramidei cu prospetimea portocalei si a trandafirului. Cocoon Kareem un parfum cuceritor, fresh, unisex, ce te face sa iubesti fiecare clipa a vietii plina de mister.

Note de top: Trandafir, portocala

Note de mijloc: Patchouli, Cedru, Oud

Note de baza: Musk, Oud vanille

LEATHER OUD

Un melaj dulce, misterios si puternic de note lemnoase de agar (oud) si piele, ce ating inima piramidei cu esenta de ambra, cedru, cardamom. Notele de top fiind date de patchouli, santal si mesteacan. Un parfum unisex ce iti schimba starea de spirit si evoca emotii. O nota finala a oricarei tinute.

Note de top: Santal, Vetiver, Patchouli

Note de mijloc: Cedru, Ambra, Cardamom

Note de baza: Oud, Piele, Amyris

Concentratie ulei parfum: 20%
Unisex 100 ml

SHAMAN ARABIQ

Din cele mai vechi timpuri , parfumul, mirosul, aromele au fost folosite de samani pentru a induce stari, pentru a deschide portaluri spre alte dimensiuni, pentru a te transpune in transa si a vedea in viitor si totul se intampla prin prepararea unei potiuni magice din ingrediente secrete la care aveau doar ei acces. Astazi, acest secret este dezvaluit in Shaman Arabiq, o creatie cu puteri samanice.

Note de top: Cardamom, Iris, Grapefruit, Salvie

Note de mijloc: Scortisoara, Lavanda, Frunze de Violeta

Note de baza: Tonka, Note lemnoase

Concentratie ulei parfum: 20%
Unisex 100 ml

SC COCOON ATELIER DE PARFUM SRL

0733.419.460
cocoon_atelier_parfum@yahoo.com

2022 © Cocoon Atelier de Parfum